(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen IT-koordinaattori Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista IT-koordinaattoria. Rooli sisältää vaihtelevia tehtäviä, jotka toteutetaan käyttäen eri järjestelmiä. Työtehtävän suorittaminen on hyvin käytännönläheistä ja pääset ohjaamaan sekä koordinoimaan toimittajaverkoston toimintaa sekä olemaan vastuussa myös omasta työtaakastasi. Mikäli kiinnostui, lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Kokonaisuudessaan yrityksen IT-osasto koostuu 12 henkilöstä, mutta tiimi, jossa tulet työskentelemään koostuu kolmesta ihmisestä sinun lisäksesi. Tämän tiimin vastuulla on loppukäyttäjäpalvelut (SPOC, työasema-, tulostus- ja elinkaaripalvelut), mutta koko ICT-osasto työskentelee tarvittaessa joustavasti rajojen yli yhdessä. Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään IT-osaajaksi yhteisöllisessä ja ketterässä ympäristössä.

Tarjoamme


* Itsenäisen roolin
* Asiantuntevan työyhteisön, jolta saa tarvittaessa tukea
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Tulet vastaamaan työasemien tukipalveluista sekä loppukäyttäjiltä ulkoistetun SPOC:n kautta saapuvien tukipyyntöjen vastaanottamisesta ja ratkaisemisesta.
* Laiterekisterin ylläpitoa
* Toimittajaverkoston toiminnan ohjaamista ja koordinoimista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme jo valmistunutta henkilöä, jolla on hyvä paineensietokyky sekä halua toimia avoimessa yhteisössä. Eduksi katsomme esimerkiksi harjoittelun tai työskentelyn kautta saadusta Help Desk- tai 1st Line Support-kokemuksesta. Tärkeää on lisäksi vahva halu oppia uutta tiimin jäsenenä sekä kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että sinulla olisi ymmärrystä seuraavista mm. Active Directory- ja SCCM-teknologioista sekä Windows10-käyttöjärjestelmistä. Kielivaatimusten osalta työtehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Hyvä paineensietokyky ja taito koordinoida useampia asioita samanaikaisesti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ymmärrystä Active Directory ja SCCM-teknologioista sekä Windows10-käyttöjärjestelmistä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:hel01@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta.