Kokoaikainen iltasiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä? Oletko oma-aloitteinen ja haluaisit olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?


Haemme nyt SIIVOOJAA erilaisiin asiakaskohteisiimme Kouvolaan. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 14 - 23 välille, viikonlopputöitä voi olla satunnaisesti tarjolla. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään asiakaspalvelutaitojasi - tarvitset sekä innostusta, että oma-aloitteisuutta. Perehdytämme sinut kattavasti, mutta tehtävässä menestymisen kannalta katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta siivoustehtävistä tai alan koulutus. Siivoustyössä liikutaan paljon, joten hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Tarvitset työssä sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.


ISS:llä työntekijöidemme hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja tarjoamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 28.09.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot