(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen huoltoinsinööri rakennusautomaatioprojektien pariin, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Etsimme huoltoinsinööriä rakennusautomaatioprojektien pariin Fidelix Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen! Voit olla jo vankka ammattilainen alalla tai vasta hieman työkokemusta kerännyt kehittymishaluinen insinööri. Mikäli vastuulliset tehtävät asiakasrajapinnassa kiinnostavat vahvasti kasvavassa yrityksessä, lue lisää ja hae saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista huoltoinsinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fidelix Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset vaihteleviin tehtäviin erilaisten projektien parissa. Työskentelet pääasiassa asiakkaiden luona rakennusautomaation käyttöönoton ja testauksen parissa, mutta osittain myös toimistolla suunnittelu- ja ohjelmointitehtävissä. Huoltoinsinöörin projektit ovat luonteeltaan jatkuvia, sillä toimit osaltasi samalla avainasiakkaiden yhteyshenkilönä. Projektit voivat olla esimerkiksi vuosihuoltoon tai muutostöihin liittyviä. Työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja itsenäistä, mutta saat siihen aluksi kunnon perehdytyksen.

Tehtävä sopii sinulle joka et pelkää haasteita ja vastuullisia tehtäviä, sillä saat tehtävässä sekä vapautta, että vastuuta. Sinun on mahdollista kasvaa yrityksen mukana alan rautaiseksi ammattilaiseksi, ja Fidelixillä on myös useita mahdollisia urapolkuja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. automaatio, LVIS- tai IT-alan insinööri tai asentaja) sekä halua kehittää osaamistaan rakennusautomaatioprojektien parissa. Olet mielellään ehtinyt jo kerryttää hieman työkokemusta alalta. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä, minkä lisäksi omaat loistavat yhteistyötaidot. Yrittäjähenkisyys näkyy työskentelyssäsi ja sinulla on omatoiminen työote. Sinulla on myös auto ja ajokortti, sillä tehtävä on hyvin liikkuva. Olet myös joustava työaikojen suhteen, vaikka ne pääasiassa sijoittuvatkin toimistoaikoihin. Tämän lisäksi sinulla on sujuva suomen kielen taito sekä hyvät taidot englannin kielessä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Hieman työkokemusta rakennusautomaation parissa
* Omatoiminen työote ja hyvät yhteistyötaidot
* Sujuva suomen kielen taito
* Auto ja ajokortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Martinkyläntie 41, 01720 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:28.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Fidelix Oy perustettiin vuonna 2002 kehittämään ja urakoimaan älykkäitä ja luotettavia rakennusautomaatio- sekä turvajärjestelmiä. Vuosien varrella se on kasvanut edistyksellisten innovaatioiden ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Suomessa Fidelixillä on 10 aluekonttoria ja noin 40 jälleenmyyjää. Fidelix vie tuotteitaan muun muassa Ruotsiin, Norjaan, Intiaan, Isoon-Britanniaan, Baltiaan, Koreaan, Kiinaan, Lähi-itään sekä Venäjälle. Fidelix työllistää tällä hetkellä päämarkkina-alueellaan yli 195 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli 25 m.