Kokoaikainen Hallintosihteeri Outotecille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Oletko vasta kaupalliselta alalta valmistunut ja valmiina kehittymään merkittävän kansainvälisen projektin parissa? Etsimme Hallintosihteeriä Outotecin toukokuussa käynnistyvään projektiin tukemaan hallinnollisten asioiden koordinointia sekä huolehtimaan yhteydenpidon toimivuudesta projektin eri osapuolten välillä. Jos olet joustava, oma-aloitteinen ja valmis oppimaan uutta, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Hallintosihteeriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Outotecille.
TYÖNKUVA
Hallintosihteerinä työskentelet kansainvälisen projektin sidosryhmien välisen toiminnan koordinoimisesta vastaavien Johdon sihteerien tukena. Toimit avainasemassa mahdollistamassa asiakkaiden, projekitiimin sekä Outotecin välisestä yhteydenpidosta vastuussa olevien Johdon sihteerien tehokkaan työskentelyn. Toimenkuvaasi lukeutuu muun muassa kansainvälisten vieraiden majoitukseen, matkustukseen ja viisumeihin liittyvien asioiden järjestely. Lisäksi avustat Johdon sihteereitä mahdollisimman saumattoman yhteydenpidon varmistamiseksi projektin eri osapuolten välillä. Olet myös vastuussa projektitiimin jäsenten työvälineiden koordinoinnista.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta projektien parissa työskentelystä sekä hyvin kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta. Hallintosihteerin paikka sopii projektityöskentelystä kiinnostuneelle ja vasta kaupalliselta alalta valmistuneelle tekijälle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on vasta kaupalliselta alalta valmistunut (esim. merkonomi, tradenomi) ja omaa hieman kokemusta projekien parissa työskentelystä. Olet nopea oppimaan uutta sekä taitava priorisoimaan tehtäviäsi. Tehtäväm projektiluontoisuus vaatii sinulta työntekijänä joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää MS Office -ohjelmiston hallitsemista. Lisäksi tiiviin yhteistyön kansainvälisten sidosryhmien kanssa vuoksi sinulla tulee olla vahvat vuorovaikutustaidot niin englanniksi kuin suomeksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen korkeakoulutausta
* Hieman aiempaa työkokemusta projektityöskentelystä
* Oma-aloitteinen ja joustava työote
* MS Office -ohjelmisto osaamista
* Sujuva englannin ja suomen kielen taidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta kansaivälisessä ympärisössä työskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun alussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256113
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo