(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Graafikko Postille, Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Haluaisitko päästä kehittämään omaa osaamistasi graafikkona? Oletko alan ammattilainen tai Sinulta löytyy jo kokemusta graafikkona tai AD:na? Etsimme asiakkallemme Posti Oy:lle innostunutta ja Hands -on asenteella varustettua kunnianhimoista tiimipelaajaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista graafikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Posti Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten graafikon työtehtävien parissa, kuten videoiden kuvaaminen ja animaatioiden tekeminen. Vastuullasi on visuaalinen suunnittelu ja toteutus. Siedät epävarmuutta ja muuttuvia tilanteita sekä nautit kehittymisestä ja hyvästä draivista. Posti on muodostamassa omaa sisäistä markkinointitiimiä, johon pääset mukaan kehittämään tiimiä ja sen toimintaa. Työpäiväsi alkaa yhteisellä Marketing daily -palaverilla, jonka jälkeen pääset yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa tuottamaan tekstin sijaan mm. videoita, sarjakuvia ja erilaista visualisointia.


* Visuaalinen suunnittelu ja toteutus
* Videoiden kuvaaminen ja animaatioiden tekeminen


Tässä tehtävässä Sinulla tulee olla valmis portfolio tekemistäsi töistä näytettävänä haastatteluun edetessä, joten hiothan portfoliosi kuntoon ennen mahdollista haastattelua.

Tehtävä sopii sinulle joka olet Hands on -asenteella varustettu kunnianhimoinen tiimipelaaja. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kannustavassa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä Posti Oy:lla. Tehtävässä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle määräaikaisuuden päätyttyä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai jo hieman kokemusta alan työtehtävistä. Sinulta löytyy osaamista erilaisten kuvien ja videoiden muokkausohjelmista, kuten PhotoShop ja Illustrator. Lisäksi Sinulla on kokemusta erilaisista videoinnin työkaluista. Tehtävässä vaaditaan visuaalisten suhteiden tajua sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, mutta pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa. Tehtävässä työskennellään aktiivisesti myös englanniksi, sillä toimeksiannot ovat suomeksi ja englanniksi. Lisäksi toimeksiantoja voi tulla myös Ruotsista tai Puolasta.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemusta (0-2 vuotta)
* Kokemusta kuvien ja videoiden muokkausohjelmista
* Visuaalisten suhteiden tajua sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä
* Sujuva kirjallinen suomen ja- englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
* Kykyä itsenäiseen toimintaan

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ja ymmärrystä Html:n käytöstä. Lisäksi katsomme eduksi jos sinulta löytyy kokemusta infografiikasta sekä harrastuneisuutta animaatioiden ja videoiden parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: huhti-/toukokuun vaihteessa

Työmäärä: 37,5h/vko

Kesto: 31.12.2019 saakka, jatko mahdollinen

Paikka: Postintaival 7, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.