Kokoaikainen Finance Specialist Orionille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Oletko kehittymishaluinen taloushallinnon osaaja avoimella asenteella, ja haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä? Orion etsii joukkoonsa Finance Specialistia osto-ja matkalaskujen käsittelyyn ja siihen liittyvien tehtävien pariin. Mikäli olet näppärä järjestelmien kanssa ja viihdyt numeroiden parissa, lue lisää ja hae! Etenemme hakuprosessissa heti sopivien hakijoiden löydettyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Finance Specialistia Orionille Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet käsittelemään kansainvälisen konsernin emoyhtiön sekä myös tytäryhtiöiden ostolaskuja. Työtehtäväsi sisältävät laskujen tiliöinnin ja arvolisäveron oikeellisuuden tarkastamista, sekä siirtämistä kirjanpitoon. Vastaat myös laskuja koskeviin kysymyksiin sekä ylläpidät ohjeistuksia. Tulet toimimaan laskujen parissa SAP-ympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Osto-ja matkalaskujen käsitteleminen
* Laskujen tarkastaminen ja siirto kirjanpitoon
* Laskuja koskeviin kysymyksiin vastaaminen ja ohjeistuksien ylläpitäminen


Tehtävä sopii sinulle, joka viihdyt numerotarkkuutta vaativassa työssä ja haluat työskennellä maineikkaassa, tulevaisuuteen suuntautuvassa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tämän lisäksi olet hyvä järjestelmien kanssa, etkä kaihda tarkkuutta vaativia ja rutiininomaisia työtehtäviä. Työntekijänä olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja haluat kehittyä eteenpäin urallasi. Arvostamme myös avointa ja innovatiivista asennetta työntekoon. Et pelkää tarttua haasteisiin ja uskallat myös tuoda esille omia näkemyksiäsi. Tulet työskentelemään 8 henkilön tiimissä, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä SAP-osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.8.2020 asti

Paikka: Orionintie 1 A, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Orion Oyj on on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin päämarkkina-alue on Suomi, jossa yhtiö on selvä markkinajohtaja. Orionin tuotteita on markkinoilla yli 100 maassa, ja konsernin oma ihmislääkkeiden myyntiorganisaatio kattaa lähes kaikki keskeiset Euroopan markkinat. Muilla alueilla Orionin tuotteita myyvät useat yhteistyökumppanit. Kaikki Orionin tehtaat ja valtaosa T&K-toiminnoista sijaitsevat Suomessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255124
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo