(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Document Controller Outotecille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Etsimme kokoaikaista Document Controlleria Outotecille mukaan kansainväliseen projektiin! Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on teknisen alan tutkinto sekä aiempaa kokemusta projektien parissa työskentelystä. Toimit avainasemassa projektia koskevien dokumenttien hallitsemisessa sekä hyödyntämisessä asiakkaiden, projektitiimin sekä Outotecin välillä. Mikäli haluat osaksi kansainvälistä työympäristöä ja päästä kehittymään teknisen dokumentoinnin saralla, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Document Controlleria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Outotecille.
TYÖNKUVA
Document Controllerina vastaat dokumenttienhallintajärjestelmän ylläpidosta merkittävän kansainvälisen projektin parissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu erilaisten teknisten dokumenttien, kuten piirustusten, teknisten spesifikaatioiden ja manuaalien, järjestelemistä ja siirtämistä tietokantaan. Lisäksi toimeenkuvaasi kuuluu AutoCAD-tiedostojen muuttaminen sovellettavampii tiedostomuotoihoin, kuten PDF-tiedostoiksi. Tehtävänäsi on helpottaa ja tehostaa dokumenttien hyödyntämistä ja jakamista asiakkaiden sekä projektitiimin tarpeisiin. Projektitiimiltä tulevien dokumenttien lisäksi olet vastuussa asiakkaiden lähettämien dokumenttien vastaanottamisesta ja tallentamisesta dokumenttienhallintajärjestelmään. Tulet työskentelemään osana kolmihenkistä Document Controller tiimiä, joka toimii tiiviissä yhteistyössä projektitiimin kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa kerryttää kokemusta projektiluontoisesta työskentelystä. Document Controllerin tehtävä tarjoaa vasta valmistuneelle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä ympäristössä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva teknisen alan tutkinto (AMK/DI) sekä jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sharepointin ja Meridianin ollessa tärkeimpiä työkalujasi, tulee sinulla olla kokemusta näiden järjestelmien käytöstä. Lisäksi työskennellessäsi teknisten piirrustusten parissa kokemus AutoCADista katsotaan eduksi. Työntekijänä olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään. Tehtävän projektiluontoisuuden takia, työntekijänä sinulta odotetaan myös joustavuutta. Projektin ollessa hyvin kansainvälinen, sinulla tulee olla sujuvat englannin ja suomen kielen vuorovaikutustaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva teknisen alan tutkinto (AMK/DI)
* Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
* Kokemusta Sharepoint ja Meridian -ohjelmistoista
* Oma-aloitteinen ja joustava työote
* Suvujat englannin ja suomen kielen taidot


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.