(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Data Manager Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Etsimme nyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle kokoaikaista työntekijää Data Manager-nimikkeellä! Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran kokemusta tiedonhallinnan ja tietokantojen parista kerryttänyt osaaja. Arvostamme itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta toivomme osaamista eri tiedonhallinnan menetelmien sekä tietokantojen sekä datan hallinnan parista. Lue alta lisää ja hae pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Data Manager Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL).
TYÖNKUVA
Työssäsi vastaat väestö- ja kyselytutkimuksen tiedonhallinnan tehtävistä. Tulet toteuttamaan tehtäviä itsenäisesti, kuitenkin yhteistyössä tutkimusryhmien ja muiden tiedonhallinnan ammattilaisten kanssa. Tulet muun muassa huolehtimaan lomakkeiden teknisestä toteutuksesta sekä datan keräyksestä ja sen pohjalta analyysien koostamisesta. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää huolellista työotetta ja dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Lomakkeiden teknistä toteutusta
* Otostietojen hallinta sekä tiedonkeruun seuranta
* Analyysiaineistojen muodostaminen kerättyjen tietojen pohjalta
* Tietokantojen hallinta


THL tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset tekemään ainutlaatuisten terveyden ja hyvinvoinnin tietovarantojen hallintaa. Työkaverit ovat mukavia, erittäin asiantuntevia ja tukevat uuden oppimisessa. THL:lla työskennellään moderneissa toimitiloissa, joissa löydät sinulle ja kulloisellekin tehtävällesi sopivan työpisteen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on huolellinen henkilö, joka kykenee itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Sinulla on hyvä keskittymiskyky, kiinnostusta alaa kohtaan ja omaat jo jonkin verran osaamista tiedonhallinnan sekä eri tietokantojen parista. Persoonana omaat hyvät vuorovaikutuskyvyt ja tulet toimeen erilaisten ihmisten, niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin, kanssa. Kokemuksesi voi olla opintojen tai työn parista hankittua, mutta arvostamme osaamista tiedonhallinnan menetelmistä sekä tietokantojen käytöstä ja suunnittelusta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto tietojenkäsittely, tilastotiede)
* 0-2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Kokemusta tiedonhallinnan menetelmistä, tietokantojen käytöstä ja suunnittelusta
* Osaamista tiedonhallinnan siirtämis-, muuntamis- ja koostamistöistä
* Osaamista relaatio- ja SQL-tietokannoista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on R-, SAS- tai XML-osaamista tai kokemusta ohjelmoinnin ja skriptauksen parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 1.12.2019 asti

Paikka: Mannerheimintie 166, 00100 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Lisätietoa prosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on kansallinen asiantuntijalaitos joka tuottaa tietoa terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. THL palvelee valtion ja kuntien päättäjiä, sote-alan toimijoita ja ammattilaisia sekä järjestöjä, tutkijoita ja kansalaisia. THL:ssä työskentelee noin 950 asiantuntijaa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

THL:n tietohallinto koostuu noin 50 ammattilaisesta, joista puolet työskentelee ohjelmistokehityksen sekä ylläpidon ja puolet tiedonhallinnan parissa. Noudatamme toiminnassamme ketteriä menetelmiä ja pyrimme aktiivisesti parantamaan omaa toimintaamme. Toimintamme pohjautuu ICT Standard Forumin tietohallintomalliin.