(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Copywriter Postille, Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Haluaisitko päästä kehittämään omaa osaamistasi sisällöntuotannon parissa? Oletko digitaalisen markkinoinnin tai viestinnän alalta valmistunut tai Sinulta löytyy jo alan työkokemusta? Toivomme löytävämme innostuneen ja Hands on -asenteella varustautuneen tiimipelaajan asiakasyrityksellemme Posti Oy:lle. Ethän aikaile hakemuksen lähetyksen kanssa, sillä toivomme löytävämme tekijän jo ennen vappua. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Copywriteria määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Posti Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti sisällöntuotannon tehtävien parissa. Pääsääntöisesti työtehtäväsi koostuvat sisällöntuottamisesta Postin eri sosiaalisen median kanaviin. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja päästä työskentelemään Postin kehittyvässä työympäristössä. Työpäivä alkaa yhteisellä Marketing daily -palaverilla, jonka jälkeen pääset yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa tuottamaan sisältöä mm. erilaisia projekteja ja kampanjoita varten.


* Sisällöntuotanto eri kanaviin
* Erilaiset viestinnän projektit
* Sisällöntuotanto eri kampanjoihin


Tehtävä sopii sinulle joka olet kiinnostunut sisällöntuotannosta ja haluat päästä kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kannustavassa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä Posti Oy:lla. Tehtävässä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle määräaikaisuuden päätyttyä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai jo hieman kokemusta viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävistä. Olet huolellinen ja ahkera työntekijä, joka osaa tuottaa laadukasta sekä luovaa sisältöä ilman kielioppivirheitä. Sinulla on kyky tuottaa tekstiä eri somekanaviin ja sinulla on kaupallinen ajattelutapa kirjoittamisessa. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, mutta pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä työskennellään aktiivisesti myös englanniksi, sillä toimeksiannot ovat suomeksi ja englanniksi. Lisäksi toimeksiantoja voi tulla Ruotsista tai Puolasta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemusta
* Kokemusta viestinnän- ja sisällöntuotannon tehtävistä
* Sosiaalisen median osaamista ja tuntemusta
* Sujuva kirjallinen suomen ja- englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
* Kykyä itsenäiseen toimintaan


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta sosiaalisen median kanavista; Facebook (business), instagram ja/tai Twitter. Myös osaaminen infografiikasta ja/tai harrastuneisuutta videoiden ja animaatioiden parissa katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan, jos saat käyttää julkaisujärjestelmiä kuten Hubspot ja Sinulla on ymmärrystä Html:n käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5h/vko

Kesto: 31.12.2019 saakka, jatko mahdollinen

Paikka: Postintaival 7, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.