(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Automaatioinsinööri testauksen pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme automaatioinsinööriä asiakasyrityksellemme Wicetec Oy:lle. Tehtävä nuoressa kasvuyrityksessä tarjoaa joustavan ja monipuolisen työympäristön tarkalle ja kehittymishaluiselle työntekijälle. Tehtävä sopii erinomaisesti myös opiskelijalle, sillä kevään osa-aikaisesta työskentelystä on mahdollista keskustella. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa oleva työtä pelkäämätön tiimipelaaja, joka haluaa mukaan paljon kasvupotentiaalia omaavan yrityksen matkaan, lue alta lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii automaatioinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Wicetec Oy asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi muodostuvat tuotteiden testaamisesta, testiympäristön rakentamisesta sekä testien tulosten dokumentoinnista. Testit kohdistuvat automaation toimivuuden testaamiseen, uusien toimintamahdollisuuksien tunnistamiseen sekä ohjelmistovirheiden kartoittamiseen. Työskentelet teollisuuden tiedonsiirron parissa (Modbus, RTU/TSP) ja toimeenkuvaasi kuuluukin tukea sähköpuolen työskentelyä selvittämällä ohjelmiston teknisiä vaatimuksia. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Helsingissä osana kuusihenkistä tiimiä. Wicetec Oyllä on kuitenkin asiakkaita ympäri maailmaa, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Työn liikkuvuus kohdistuu aluksi etenkin kotimaahan mutta myöhemmin myös ulkomaille.

Tehtävä sopii opiskelijalle, sillä toukokuuta edeltävälle ajalle on mahdollista sopia osa-aikaisesta sopimuksesta. Lisäksi positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia sillä Wicetec Oy on nuori kasvuyritys, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on elektroniikan tai automaation korkeakoulutustaustaa (AMK / DI) ja aiempaa työkokemusta teollisuuden alalta. Työtehtävien painottuessa dokumentointiin, edellytetään tehtävässä tarkkaa ja yksityiskohdat huomioonottavaa työotetta. Toimiessasi siltana ohjelmistonkehittäjien ja sähköteknikoiden välillä, tulee sinun omata vahvat vuorovaikutustaidot sekä ymmärrystä sähkötekniikasta. Työntekijänä olet valmis ottamaan vastuuta omasta tekemisestäsi, toimit tavoitteellisesti ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Henkilöltä odotetaan matkustusvalmiutta, ensin Suomessa mutta myöhemmin myös ulkomaille. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa englannin kielen kirjallista että suullista taitoa, sillä suuri osa dokumentaatiosta tapahtuu englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Automaatio- tai elektroniikkainsinöörin korkeakoulutaustaa (AMK / DI)
* Aiempaa kokemusta teollisuuden alalla työskentelystä sekä perusymmärrystä sähkötekniikasta
* Joustava, oma-aloitteinen sekä tarkka työote
* Reipas ja oppimishaluinen persoona
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot englanniksi


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on opiskelun tai työskentelyn ohella kertynyttä kokemusta tuulivoimasta. Myös aiempi ohjelmointikokemus, erityisesti LabVIEW, Modbus ja RTU/TSP, luetaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen TAI osa-aikaisuus huhtikuu 15h/vko, toukokuusta syyskuuhun kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jatkosta on mahdollista keskustella

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Wicetec Oy valmistaa ratkaisuja ja teknologiaa jäänestoon tuulivoimalaita varten. Yritys sijaitsee Suomessa, mutta sillä on liiketoimintaa globaalisti niin Euroopassa, Kiinassa kuin Pohjois-Amerikassa. Lähes 20 vuoden pitkäjänteinen työ tutkimuksen ja kehityksen saralla johti lopulta vuonna 2014 Wicetec Oy:n perustamiseen.