(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen aulapalveluhenkilö Herttoniemeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Etsimme nyt asiakkaallemme Herttoniemeen    AULAPALVELUHENKILÖÄ   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on määrä- ja kokoaikainen äitiysloman sijaisuus.Työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdellen kello 8-18 väliin. Aloitus tehtävässä on helmi-maaliskuun vaihteessa.   Asiakaskohteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä.   Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   Aulapalveluhenkilön työtehtäviä?
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, puhelinvaihteen hoitoa sekä yleisiä toimistotöitä kuten tulostusta ja kopiointia. Asiakas on autoliike joten ei siis haittaa, jos olet kiinnostunut itsekin autoista!   Mitä odotamme sinulta?
Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Kaikki muu kielitaito on kansainvälisellä asiakkaallamme työskennellessä plussaa. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset hyvin tavallisimmat toimisto-ohjelmat. Käytät ja opit ketterästi hallitsemaan uusia järjestelmiä ja sinulla on B-ajokortti. Aikaisemman kokemuksesi kautta osaat priorisoida työtehtäviäsi.   Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 2.2.2020.   Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä sinulle kertoo mielellään lisää palveluesimies Markku Vasama (p. 0102343421) 24.1. kello 8.30 -10.30 ja muina aikoina sähköpostitse markku.vasama@coor.com.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).