Kokoaikainen assistentti Cramo Adapteo Oy:lle, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Etsimme assistenttia monipuolisiin tehtäviin Cramo Adapteo Oy:lle! Mikäli olet viimeistelemässä opintojasi tai vastavalmistunut tradenomi tai johdon assistentti, tämä voi olla tilaisuutesi päästä dynaamiseen, kansainväliseen yritykseen. Jos olet valmis aloittamaan työskentelyn hyvin pian, lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista assistenttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Cramo Adapteo Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti toimistotöiden parissa. Tehtäviisi kuuluu mm. sopimusten ylläpitoa, laskutusta, henkilöstöhallinnan avustavia tehtäviä, työturvallisuusasioiden hallintaa sekä erilaisten materiaalien valmistelua. Osallistut myös erilaisten sisäisten tilaisuuksien järjestelyihin ja pääset myös siäisen viestinnän pariin, tässä kielenä on suomi. Tehtävässä kommunikoidaan kuitenkin paljon myös englanniksi ja suomeksi.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat kartuttaa kokemusta assistentin tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä ja innostut tehtävissä, joissa pidät käsissäsi useita naruja yhtä aikaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, johdon assistentti AMK) sekä oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työskentelyote. Pidät projektityöskentelystä ja sinulla on hyvät organisointikyvyt. Itsenäisestä ja oma-aloitteisesta asenteesta huolimatta nautit tiimityöstä ja eri sidosryhmien kanssa yhteistyön tekemisestä. Sinulla on jo hieman kokemusta toimistotyöstä ja hyvät tietotekniset taidot, erityisesti MS Officen ohjelmissa. Sinulla on mielellään sujuva ruotsin kielen taito, mutta erityisesti sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestyäkseen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. johdon assistentti)
* Aiempaa työkokemusta toimistoassistentin tehtävistä
* Hyvä MS Office-ohjelmien hallinta
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko todennäköinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Cramo Adapteo Oy on edelläkävijä siirrettävien ja väliaikaisten tilojen toimittajana Euroopassa. Yritys toimii Suomen lisäksi myös seitsemässä muussa maassa ja se on erikoistunut toimittamaan moduuleista rakennettavia siirrettäviä tiloja päivähoidon ja koulujen tiloiksi, toimistoiksi, majoitustiloiksi sekä näyttely- ja messutiloiksi. Pohjoismaissa yritys on suurin siirrettävien tilojen toimittaja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256220
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa