Kokoaikainen asiakaspalvelukoordinaattori Algol Chemicals Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019
Oletko asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija, jolla pysyy useammatkin langat käsissä? Nautitko nopeatempoisesta, monipuolisesta ja vaihtelevasta työnkuvasta? Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelijana mielenkiintoisella toimialalla. Mikäli koet hyvän asiakaspalvelun sydämen asiana, sinulla on positiivinen asenne työhön ja kykenet mukautumaan vaihtuviin tilanteisiin, lue lisää ja hae jo tänään! Etenemme haastatteluihin heti sopivan hakijan haettua paikkaa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä osallistut monipuolisesti yrityksen asiakaspalveluprosesseihin. Tehtäviäsi ovat muun muassa tilausten ja reklamaatioiden käsittely, yhteydenpito asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sähköpostitse ja puhelimitse sekä ongelmien ratkaisu. Asiakasyrityksesi kokoluokat vaihtelevat muutaman henkilön yrityksistä suuriin organisaatioihin. Työnkuva sisältää vain vähän rutiininomaista tekemistä ja tilanteet vaihtelevat usein. Pääset työskentelemään osaksi nelihenkistä tiimiä, mutta olet paljon tekemisissä myös osto- ja logistiikkaosastojen kanssa.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät arvostetussa kotimaisessa konsernissa
* Osaavan asiakaspalvelutiimin tuen tehtävään
* Mahdollisuuden vakituiseen rooliin asiakasyrityksessämme


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:


* tilausten käsittely ja tilausten syöttäminen ERP:iin ja CRM:ään
* dokumenttien hallinta ja kyselyiden selvittely
* yhteydenpito asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa


Tehtävä sopii sinulle, joka pidät ongelmien ratkaisusta ja nopeatempoisesta työstä, etkä pelkää heittäytyä vaihteleviin työtilanteisiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen tai kemian alan koulutus)
* 1-2 vuotta kokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä
* Asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät kommunikaatiotaidot
* Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot
* Hyvät IT-taidot (esim. MS Office, ERP, CRM)
* Sujuva suomen ja englannin kielen kielitaito


Ruotsin kielen osaaminen ja aiempi kokemus B2B- tai teollisuuden alan asiakaspalvelusta katsotaan eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti
* Kesto: 31.1.2020 asti
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Algol Chemicalsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Algol Chemicals kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin, joka on perustettu vuonna 1894. Nykyään Algol on kansainvälinen monialayhtiö, jolla on toimintaa Baltian maissa, Venäjällä, Skandinaviassa sekä Intiassa. Algol Chemicals tarjoaa laajan valikoiman teollisuus- ja erikoiskemikaaleja sekä polymeerejä teollisen tuotannon prosesseihin. Yritys panostaa tuoteportfolion kehittämiseen sekä uusien palvelukonseptien rakentamiseen vastatakseen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285274
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo