(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen asiakaspalvelukoordinaattori Algol Chemicals Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Oletko asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, ja pidät nopeasti vaihtelevista työtehtävistä? Haluatko, että jokainen työpäivä on erilainen edelliseen verrattuna? Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kerryttää kokemusta asiakaspalvelusta mielenkiintoisella toimialalla. Lue lisää ja hae jo tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivan hakijan löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelukoordinaattoria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Algol Chemicals Oy:llä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviäsi ovat muun muassa tilausten ja reklamaatioiden käsittely, yhteydenpito asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sähköpostitse ja puhelimitse sekä ongelmien ratkaisu. Työssä käytetään monia järjestelmiä, joten IT-näppäryys on toivottavaa. Asiakasyrityksesi kokoluokat vaihtelevat muutaman henkilön yrityksistä suuriin organisaatioihin. Työnkuva sisältää vain vähän rutiininomaista tekemistä ja tilanteet vaihtelevat usein. Pääset työskentelemään neljän hengen tiimiin, mutta olet paljon tekemisissä myös osto- ja logistiikkaosastojen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* tilausten käsittely ja tilausten syöttäminen ERP:iin ja CRM:ään
* dokumenttien hallinta ja kyselyiden selvittely
* yhteydenpito asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa


Tehtävä sopii sinulle joka pidät ongelmanratkaisusta ja nopeatempoisesta työstä. Et pelkää keskeytyksiä tai asiakkaiden kanssa puhelimessa puhumista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on 1-2 vuotta kokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä. Erityisesti kokemus B2B- tai teollisuuden alan asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Ideaalihakijallamme on myös tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai kemian alan koulutus). Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Asiakaspalveluhenkinen asenne ja hyvät kommunikaatiotaidot
* Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot
* Hyvät IT-taidot (esim. MS Office, ERP, CRM)
* Sujuva suomen ja englannin kielen kielitaito


Eduksi katsotaan myös, jos kommunikoit sujuvasti myös ruotsiksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 7kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme: https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Algol Chemicals kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin, joka on perustettu vuonna 1894. Nykyään Algol on kansainvälinen monialayhtiö, jolla on toimintaa Baltian maissa, Venäjällä, Skandinaviassa sekä Intiassa. Algol Chemicals tarjoaa laajan valikoiman teollisuus- ja erikoiskemikaaleja sekä polymeerejä teollisen tuotannon prosesseihin. Yritys panostaa tuoteportfolion kehittämiseen sekä uusien palvelukonseptien rakentamiseen vastatakseen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.