(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen asiakaspalvelija Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Etsitkö seuraavia haasteita urallasi tai oletko vastavalmistunut asiakaspalvelusta innostunut henkilö? Jos sinulla on jo kokemusta toimistotöistä sekä kielitaitoa, voi tässä olla tehtävä juuri sinulle! Asiakasyrityksemme Wermundsen Oy etsii kokoaikaista asiakaspalvelijaa toimimaan monipuolisissa teknisen tukkukaupan asiakaspalvelutehtävissä. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae heti! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia uutta kansainvälisistä teknisen tukkukaupan asiakaspalvelutehtävistä. Nyt haussa olevassa tehtävässä oikea asenne on kokemusta tärkeämpää! Säännöllinen työsi on kokopäiväistä ja se sijoittuu toimistotyöaikoihin. Tämän lisäksi pääset työskentelemään osana pientä asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä ja oppimaan alan ammattilaisilta!
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelutehtävät puhelimitse ja sähköpostitse
* Tilausten vastaanottaminen ja vahvistaminen
* Myynnin tuen tehtävät, kuten tarjousten ja selvitysten teko
* Yleiset toimistotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)
* Aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä
* Erinomaiset asiakaspalvelutaidot
* Tarkka, itsenäinen ja rohkea työote
* Sujuva Office -osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. ERP). Lisäksi työn kansainvälisen luonteen vuoksi muu kielitaito katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 12kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen
* Työmäärä: Kokoaikainen 37,5h viikossa
* Sijainti: Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Wermundsenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Wermundsen Oy on kansainvälinen tekniikan- ja elintarvikealan kauppakonserni. Wermundsen Oy myy, maahantuo ja valmistaa teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia.
Wermundsen-konserni koostuu kolmesta eri yrityksestä, joiden pääliikealueita ovat teknisten komponenttien maahantuonti ja myynti, kaupan ala ja elintarviketeollisuus sekä rakennus- ja raskasteollisuus. Kansainvälinen yritys kuuluu markkinajohtajiin jokaisella liikealueellaan ja panostaa asiakastyytyväisyyteen sekä tekniseen asiantuntemukseen.

Lue lisää: Wermundsen