(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Aluemyyntipäällikkö Balco Oy:lle Etelä-Suomeen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Koetko itsesi raudanlujaksi myyntitykiksi tai haluaisitko olla sellainen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä Balco Oy hakee Etelä-Suomeen aluemyyntipäällikköä. Tehtävään saat kattavan koulutuksen, jonka jälkeen sinut päästetään irti ja myymään parvekeratkaisuja toden teolla. Hyvällä asenteesi vie sinut pitkälle!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomeen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Balco Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Aluemyyntipäällikkönä vastaat Balcon parvekeratkaisujen projektimyynnistä alueellasi. Pääasiallisen asiakaskuntasi muodostavat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä rakentajat. Työssäsi etsit ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat isännöitsijöitä ja taloyhtiöiden hallituksen jäseniä. Asiakaskontaktoinnin ja neuvotteluiden lisäksi laadit asiakaskohtaisia ja räätälöityjä tarjouksia ja sopimuksia samalla ylläpitäen ja vahvistaen asiakassuhteita. Työ on todella liikkuvaa ja vapaata ja ansaintimahdollisuudet ovat todella hyvät! Balco tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän, markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä itsenäisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä. Tulet saamaan työssäsi sekä emoyhtiön että Suomen organisaation täyden tuen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Uusien asiakkaiden aktiivinen prospektointi
* Mahdollisten asiakkaiden kontaktoiminen
* Kohteiden dokumentointi sekä kuvaaminen
* Balcon ratkaisumallin tuominen taloyhtiönhallituksille sekä yhtiökokouksiin


Tehtävä sopii sinulle, jolta löytyy pitkäjänteisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä. Balco Oy tarjoaa kilpailukykyisen peruspalkan ja lisäksi provision jokaisesta myydystä tilauksesta. Liikkuvan työn ansiosta myös työsuhdeauto on neuvoteltavissa. Balco Oy tulee tarjoamaan sinulle välttämättömät välineet työn suorittamiseksi, kuten kannettavan tietokoneen, puhelimen, kameran sekä työmaavarusteet.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea oikea asenne työhön ja tuloshakuinen myynti. Etsimällämme henkilöllä on vuoden verran kokemusta myynnin parista ja hän osaa aikatauluttaa tehtäviään tehokkaasti. Tulet saamaan kahden viikon koulutuspaketin Ruotsissa, joten tehtävä vaatii sujuvaa suomen- ja ruotsin-/englanninkieltä. Tulet toimimaan työssäsi itsenäisesti ja myös toimistoaikojen ulkopuolella, joten yrittäjähenkisyys on eduksi. Olet luotettava ja hoidat annetut työtehtävät ajallaan. Työ on hyvin liikkuvaa, joten omaat myös B-ajokortin.

Etsimämme henkilö on:


* Pitkäjänteinen ja yrittäjähenkinen
* Oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön
* Hyvän ja positiivisen asenteen omaava myyntitykki, joka tunnistaa asiakkaan ja kaupan
* Toiminut myyjän tehtävissä noin vuoden
* Valmis käyttämään työssään sujuvasti suomen- ja ruotsin-/englanninkieltä
* Suorittanut B-ajokortin


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on rakennusalan osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Etelä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Balco Oy on markkinajohtaja alallaan. Balcon avoparvekkeet ja lasitetut parvekejärjestelmät ovat arvostettuja ja kysyttyjä tuotteita ympäri Eurooppaa. Balcon innovatiiviset ja tyylikkäät ratkaisut ovat lisänneet monien ihmisten elämänlaatua. Balco auttaa asiakkaitaan koko rakennusprojektin ajan - aina ensimmäisestä tiedustelusta loppukatselmukseen saakka.