Kokoaikainen aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Hei siivouksen ammattilainen, haluatko löytää mukavan ja innostavan työympäristön ja nähdä työsi lopputuloksen?

Etsimme nytasiakaspalveluhenkistä ja reipasta  KOKOAIKAISTA AAMUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Lassilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Siivoojan työssä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme toimistoympäristössä. Työ on kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo. 6:00-14:00 välille ja viikossa työtunteja kertyy 37,5. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta on välttämätöntä, sillä sinun vastuullasi on osa isoa asiakkuutta. Sinut perehdytetään tehtävään ja asiakkuuteen tullessasi. Alan koulutus ja kiinnostus alaan katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, myös asiakaspalvelu englanniksi luetaan eduksi. Edellytämme myös, että osaat käyttää älypuhelinta ja sinulla on IT-taitojen alkeet hallussa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa osaamistasi, kannustavan tiimin ja mahdollisuuden edetä tai pätevöityä palvelualan ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.3.2020. Työtehtävä alkaa 20.4.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341575
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki