Kokoaikainen aamusiivooja Pirkkalaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Haemme nyt kokemusta omaavaa SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Pirkkalaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Haemme siivoojaa ylläpitosiivoukseen palvelutalokohteeseemme Pirkkalaan. Tehtävä on kokoaikainen, 37,5h/viikko. Työvuorot sijoittuvat kello 6:00-14:00 välille arkipäivinä. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2022 asti ja saattaa jatkua sen jälkeenkin, ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tähän tehtävään sinulta tulee löytyä siivouskokemusta vähintään kahden ajalta. Katsomme eduksesi alalle soveltuvan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä sosiaalista ja ihmisläheistä asennetta. Hyvä fyysisen kunto auttaa jaksamaan työssä. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Kannustamme työnantajana kouluttautumaan alan ammattilaiseksi, josta voit käydä lukemassa lisää täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/toissa-oppii-paljon-enemman-kuin-koulun-penkilla. ISS Palveluilla kiinnitämme huomiota henkilökohtaisiin urapolkuihin ymmärtämällä myös erilaisia elämäntilanteita ja kannustamme talon sisäiseen liikkuvuuteen. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Heräsikö mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää!
 Lähetä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai oheisen linkin kautta viimeistään 19.9.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot