Kokoaikainen aamusiivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme tarkan työotteen omaavaa SIIVOOJAA oppilaitoskohteeseen OULUUN.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivoukset asiakaskohteessamme Oulussa Linnanmaalla. Tässä kohteessa tarkkuus on valttisi, sillä vastaat työpäiväsi aikana useiden hyvin erityyppisten tilojen siivouksesta kunkin tilan vaatimusten mukaisesti. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 5–13 (37,5 h/vk). Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Haemme joukkoomme motivoinutta ja reipasta osaajaa, joka ymmärtää työnsä merkityksen. Arvostamme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä halua puhaltaa yhteen hiileen tiimin toimivuuden takaamiseksi.  Aikaisempi siivoustyökokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä – asenne ratkaisee! Asiakkaita palvellaan tässä kohteessa suomeksi, joten odotamme sinun kommunikoivan hyvällä suomen kielellä.


Tueksesi saat loistavat työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa - ilon kautta tekeminen korostuu tiimissämme! Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Työtä pääset tekemään moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä, työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Lue lisää ISS:stä ja tavastamme palvella asiakkaitamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa http://tyopaikat.iss.fi/. Hakuaika päättyy 28.9.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot