Kokoaikainen aamusiivooja Kuopioon
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon

SIIVOOJAA

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin klo 6-14. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä viimeistään 2.8. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto-, neuvottelu-, sekä yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 2.8. mennessä hakulomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kirsi Venehsalo, p. 0403014015 arkisin klo 12-14.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot