Koko- tai osa-aikainen projektityöntekijä Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme vahvoilla Excel-taidoilla varustettua projektityöntekijää Process Industries -yksikköön Pitäjänmäelle. Tehtävä on arviolta 2 kuukauden määräaikainen projekti ja tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman tilanteesi mukaan. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme


* Arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä sekä monipuolisista projekteista
* Mahdollisuuden työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman tilanteesi mukaan (vähintään 50% työajalla)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Process Industries-yksikköä. Yksikkö toimittaa energianhallinta-, paperikonekäyttö-, sähköistys- ja tehdastietojärjestelmäratkaisuja, prosessitiedon hallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluja teollisuusasiakkaille maailmanlaajuisesti. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu sähkösuunnitteluun liittyvän kehityshankkeen datan käsittely sekä muuntaminen Excelissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta tai opinnot meneillään (IT, tekninen tai kaupallinen)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Vahvaa osaamista Excelistä
* Itseohjautuva sekä proaktiivinen ote työskentelyyn


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: Noin 2kk
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille] (mailto:krn01@academicwork.fi){target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312433
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki