(Poistunut julkaisusta)

Koko pinon web-koodari
VisionAppster

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme nyt

Osaavaa koodaria,

joka voisi ottaa vastuulleen verkkopalvelujemme ylläpidon ja osittain myös jatkokehityksen. Tehtävä vaatii hyvää ymmärrystä Internetin ja verkkopalveluiden perusteista.

Annamme eniten painoarvoa oppimishalulle ja -kyvylle, mutta edellytämme, että hallitset vähintään PHP:n sekä jonkin sen MVC-frameworkin.

Ehdottomasti täytyy osata myös MySQL sekä web-sivujen rakentaminen (HTML/CSS/JS). Toisin sanoen sinulla tulisi olla hallussasi koko teknologiapino taustajärjestelmistä käyttöliittymään. 

Jos lisäksi käytät Linuxia komentoriviltä sujuvasti, osaat hallita Docker-kontteja Kuberneteksen avulla, tunnet Google Cloudin, AWS:n tai jonkin muun pilvipalvelun tai olet käyttänyt Node.js:ää ja PayPal:n rajapintoja, osaamisesi on jotakuinkin täsmälleen sitä, mitä kaipaamme.

Tulisit toimimaan osana pientä, kokenutta ja mukavaa tuotekehitysporukkaa. Toimistomme on Tampereella, mutta teemme paljon etätöitä. Työpaikallamme ei ole limsa-automaattia. Sen sijaan tarjolla on kannustava ja tukeva työyhteisö, kilpailukykyinen palkka, joustavat työolosuhteet sekä erittäin mielenkiintoisia teknisiä haasteita.

Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@visionappster.com