(Poistunut julkaisusta)

Koko- ja osa-aikaisia siivoojia
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2017Työn kuvaus:
  Haetko koko- tai osa-aikaista siivoustyötä? Meiltä voit löytää elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

 
Haemme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksillemme jatkuvasti siivoojia sekä koko- että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Emme vaadi aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, mutta se on eduksi työtä haettaessa. Meille on tärkeintä innokas työskentelyote ja halu oppia uutta. Työssä saatat kohdata asiakaspalvelutilanteita, joten työhön vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa.

 
Työtehtävänä on tehdä siivoustyötä eri kohteissa. Siivouskohteet saattavat vaihdella asiakasyrityksien mukaan ja kohteita ovat esimerkiksi koulut, toimistotilat ja terveydenhuoltotilat.

Tarjoamme kiinteistöhuoltoalan työehtosopimuksen mukaista palkkatasoa. Perehdytämme myös töihin ja tarjoamme modernit työvälineet.

Jätä hakemuksesi CV:n kanssa tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14). Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Siivooja


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA