Koko- ja osa-aikaisia siivoojia
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2017Työn kuvaus:
  Haetko koko- tai osa-aikaista siivoustyötä? Meiltä voit löytää elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Toivomme sinulta:
   
Haemme pääkaupunkiseudun asiakasyrityksillemme jatkuvasti siivoojia sekä koko- että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Emme vaadi aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, mutta se on eduksi työtä haettaessa. Meille on tärkeintä innokas työskentelyote ja halu oppia uutta. Työssä saatat kohdata asiakaspalvelutilanteita, joten työhön vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Työtehtävänä on tehdä siivoustyötä eri kohteissa. Siivouskohteet saattavat vaihdella asiakasyrityksien mukaan ja kohteita ovat esimerkiksi koulut, toimistotilat ja terveydenhuoltotilat.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme kiinteistöhuoltoalan työehtosopimuksen mukaista palkkatasoa. Perehdytämme myös töihin ja tarjoamme modernit työvälineet.

Jätä hakemuksesi CV:n kanssa tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme Vantaan alueella antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14). Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Nhung Doan 0504444496.

Asiakkaan tehtävänimike:  Siivooja


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1087716
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VANTAA