(Poistunut julkaisusta)

Kokki/vuorovastaava
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Haemme pian avautuvaan henkilöstöravintolaamme Aitovuoreen Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

KOKKIA/VUOROVASTAAVAA

Edellytämme monipuolista kokemusta kokin työstä ja vuoron johtamista. Aiempi työskentely vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi. Vastaat keittiötoiminnasta ravintolapäällikölle.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Sinulla on ravintola-alan esimieskoulutus ja vankka työkokemus päivittäisen ruoanvalmistuksen parista sekä osaamista tilausten tekemisestä ja asiakaspalvelusta. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?
Hae paikkaa 2.12.2019 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Juuli Vieri p. 01043 20420 tai juuli.vieri@leijonacatering.fi