Kokki/Vuoropäällikkö Ouluun, Zivago.
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Gastro pub Zivago tarjoilee suolaista ja makeaa kauden parhaista raaka-aineista.
Listalla harkiten valitut viinit, taidokkaat cocktailit ja kylymät oluet! Uutena tälle kesälle tulossa n.70hlö terassi jossa raikkaat juomat ja suussa sulavat keittiön herkut maistuvat aurinkoisena päivänä.

Etsimme nyt kokkia joka osaa toimia keittiömestarin oikeana kätenä. Valittu henkilö vastaa operatiivisesta toiminnasta vuorossa ollessaan. 

Vaatimuksena jo muutaman vuoden kokemus ravintolakeittiöstä sekä ennen kaikkea kiinnostus alaa kohtaan. Iloinen ja oma aloitteinen asenne on kaiken a ja o. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Suomenkielen taito välttämätön. 

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä mahtavassa porukassa ihan Oulun ytimessä. Mahdollisuuden kehittyä esimiestyössään. Erittäin kilpailukykyisen palkan omien taitojen mukaan. Työ on vakituinen. Lisäpalvelu Oulu Oy:n tuen ja turvan. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Mahdollisuus myöhemmin siirtyä talon kirjoille.

Mikäli kiinnostuit niin haethan hakuilmoituksen kautta ja liitäthän Cv:si myös mukaan.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445972
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu