(Poistunut julkaisusta)

Kokki/suurtalouskokki Pirkkalaan
Pirkkalan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Oletko hakemamme monitaituri? Luonnistuuko sinulta niin keittiön tehtävät kuin asiakapalvelun salat? Mahtavaa, täytäthän hakemuksen jo tänään!

Haemme Baronalle suurtalouskokkia työskentelemään Pirkkalan Senioritalolla. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus ajalla 6.7.-25.8.2019. Sinut perehdytetään tehtävään 4.-5.7. Tarjoamme sijaisuuden ajaksi täydet työtunnit 38,75h/vk. Työpäivät sijoittuvat klo 7-16:30 aikavälille. Työtä on arkena sekä viikonloppuisin.

Hakemamme kokki pääsee työskentelemään monipuoliseen työympäristöön. Työtehtäviin kuuluvat ruoan valmistus ja myös erityisruokavaliot. Ruokailijoita on n. 100 henkeä. Työpäivään sisältyy myös astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitoa. Hakemamme työntekijä huolehtii ruokien pakkaamisesta ja lähettämisestä osastoille. Pääset myös näyttämään asiakaspalvelutaitojasi salin puolelle. Työpäivään saattaa sisältyä myös muita keittiön työtehtäviä.

Hakemamme kokki on reipas ja sosiaalinen. Hän kokee asiakaspalvelun mieluisaksi ja omaa hyvät yhteistyötaidot. Odotamme hakemaltamme kokilta myös valmiutta viikonlopputyöhön.

Jos olet hakemamme kokki, lähetä hakemus jo tänään! Liitä hakemukseesi mukaan tarvittavat dokumentit: työ- ja koulutodistukset, hygieniapassi ynnä muut paperit. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.