(Poistunut julkaisusta)

KOKKI/RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ, Attendo Oy, Kallinranta, Keminmaa
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme asiakkaallemme Attendo Oy:lle Keminmaan Kallinrantaan reipasta KOKKIA/RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja, joka on edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Työnantajana Attendo on joustava ja kannustava. Yrityskulttuurin määrittävät osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Hoivakodissa on asuntoja 42 ikäihmiselle, joille omavalmistuskeittiössä valmistetaan maukasta perusruokaa. Hoivakodin lisäksi toimipisteessä valmistetaan ruokaa lähellä olevaan toimipisteeseen sekä lounasaterioita. Yhteensä lounasruokia tehdään 80 – 100 annosta. Kokopäiväaterioita 64 annosta.

Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi, alan tuntemusta ja kiinnostusta maukkaan perusruoan valmistukseen.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan kautta! Attendo tarjoaa töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Työpaikan WWW-osoite: http://www.attendo.fi

Työpaikan osoite: Järventaustantie 20, 94400 Keminmaa

Palkkaus: Y-sos TES:n mukaan, G 14

Vaadittava työkokemus: 0-5 vuotta

Työ alkaa: sopimuksen mukaan / viikolla 35

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan järjestelmän kautta. Linkki hakemukseen:

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5b619006823617001d48cfa9/KOKKI-RUOKAPALVELUTYONTEKIJA-Attendo-Oy-Kallinranta-Keminmaa/

Hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava Opteam Lappi, +358108500554 (yhteydenotot soittamalla), lappi@opteam.fi