(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Ravitsemustyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme nyt joustavaa ja palvelualtista KOKKIA/RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Pornaisiin.

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasravintolapalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Tehtäviisi kuuluu kokin tehtävät palvelutalon keittiössä. Työtä tehdään viikonloppuisin klo 7.30–15.00, 15 h/vko, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös muihin monipalvelutyöntekijän sijaisuuksiin Pornaisissa. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme sinulta kokemusta kokin tai ravitsemustyöntekijän tehtävistä. Koulutus alalle katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja omatoiminen. Sinulla on hygieniapassi, hyvä suomen kielen taito ja nautit fyysisestä työstä. Ajokortti on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja joustavan työympäristön.

Täytä hakemuksesi viimeistään 29.12.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi . Tehtävä alkaa tammikuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/