Kokki/Ravintolatyöntekijä
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme Varuskuntaravintola Luonettiin, Jyväskylään, ravintola-alan ammattilaisia kokin ja ravintolatyöntekijän tehtäviin.

Työpaikkasi on varuskuntaravintolan suurtalouskeittiössä, jossa työpäivät rakentuvat monipuolisista ravintola-alan tehtävistä. Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. 

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Tehtäviä täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään poliisin turvallisuusselvitys. 

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

Tutustu varuskuntaravintola Luonetin avoimiin tehtäviin osoitteessa https://rekry.leijonacatering.fi. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374340
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä