(Poistunut julkaisusta)

Kokki/ravintolatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA kouluruokalaan Mäntsälään.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi lounasruoan päivittäisestä valmistuksesta, raaka aineiden tilauksesta sekä muista lounaskeittiön tehtävistä. Työ on kokopäiväinen ja sijoittuu tehtäväksi arkipäivisin kello 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla koulutuksen lisäksi myös kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Työssä tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa sekä perus IT-taitoja. Viihdyt tehtävässä, jos osaat toimia tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja tiimityötaidot kunnossa sekä sinulla on tarvittaessa myös itsenäinen työotte.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Kuulostiko työ omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 16.2.2020 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -