(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Ravintolatyöntekijä, Saga Torilinna, Lappeenranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care konserniin. Täyden palvelun Saga palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Saga Torilinna on moderni palvelutalokokonaisuus Lappeenrannan keskustassa. Tarjoamme huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. 

Haemme Torilinnaan monitaitoista KOKKIA/RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ keikkatyöhön, mutta jolla olisi myös valmius tehdä eri mittaisia sijaisuuksia jatkossa.  Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot ovat klo 7-16 välisenä aikana.

Edellytämme aiempaa kokemusta kokin tehtävistä sekä halukkuutta monipuoliseen toimenkuvaan. Pienessä ja tehokkaassa tiimissä toimiminen edellyttää osaamista kokin, kylmäkön sekä kassan tehtävissä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, organisointitaitoa ja asiakaspalveluhalukkuutta. Anniskelupassi on pakollinen.

Jos haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Tuija Lavikkala, p. 050 5214801. 

Hakuaika päättyy 27.1.2019 tai heti sopivan löydyttyä.

Saga Care Oy on savuton työpaikka.