(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Leipuri (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suurtalouskokkia Lempäälään, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajarityksemme tarjoaa aamiais-, lounas- ja pitopalveluja, sekä ruokapalvelua esimerkiksi päiväkoteihin.

Käytännössä työ sisältää kotiruuan laittoa, jonkin verran leivontaa ja yleisiä keittiötöitä. Ruokaa tehdään suuria määriä kerrallaan, joten kokemus suurtalouskeittiössä työskentelystä on toivottavaa. Myös perustason leivontataitoa tulisi löytyä. Työ on varsin hektistä ja monipuolista, joten työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja ripeää otetta.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin 5.00-15.30 välillä, 7,5h päivässä, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.