(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Kylmäkkö Helsingin Pitäjämäkeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme Helsingin Pitäjänmäkeen ammattitaitoista KOKKIA/KYLMÄKKÖÄ! 


Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia herkullisia lounasruokia, kokous- ja edustustarjoiluita sekä vitriinituotteita. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. ISS:llä kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen. Työ alkaa syyskuun alkupuolella ja työaika on arkisin aamuvuorossa.

Edellytämme, että sinulla on alan koulutus tai vähintään 5 vuoden työkokemus kokin tehtävistä. Monipuolinen ravintola-alan tuntemus erilaisista tehtävistä luetaan eduksesi. Meillä näkyy palvelualttius ja asiakaslähtöisyys jokapäiväisessä työskentelyssämme. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Viihdyt tehtävässä, jos olet työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Palvelumme tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -