(Poistunut julkaisusta)

Kokki/kesätyöntekijä - Naantali
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme kesän ajalle kokkia sekä kesätyöntekijää Saaristohotelli Vaihelaan Velkuan upeisiin maisemiin. Työ alkaa viimeistään viikkoa ennen juhannusta ja kestää elokuun loppuun.
Kokkina olet päävastuussa keittiön laadukkaan toiminnan ylläpitämisestä ja ruoan valmistamisesta. Apukäsinä kiireisimpinä aikoina toimii muu tiimi. Työpäiviä on kesäkuussa 5 pv/viikko ja heinäkuussa työpäiviä on 6 pv/viikko. Työaika pääasiassa keittiön aukioloaikojen mukaisesti klo 12-20, muutokset mahdollisia. Työ edellyttää voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.  Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. tarjoilijan ja blokkaajan tehtävät keittiössä sekä muita yleisiä arjen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä. Työaika pääasiassa keittiön aukioloaikojen mukaisesti, noin 30 h/viikko. 
Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kykyä tarttua itsenäisesti ja vastuullisesti tehtäviin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on pelisilmää toimia ripeästi erilaisissa kiiretilanteissa. Tiimimme on pieni ja autamme toinen toisiamme tarvittaessa eri tehtävissämme.
Tarjoamme työpaikan mukavassa porukassa ja lisäksi työn ohella pääsee nauttimaan saariston upeista maisemista. Sijainnista johtuen, majoitusmahdollisuudesta voidaan keskustella.
Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.