(Poistunut julkaisusta)

Kokki/keittiöapulainen KIIRE (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Asiakkaamme on viihtyisä, Valkeakoskella toimiva ruokaravintola.

Etsimme heille nyt reipasta ja ripeää

KOKKIA/KEITTIÖAPULAISTA

keikkatyöhön!

Työssäsi avustat kokkia ruoanlaitossa ja teet monipuolisesti erilaisia keittiöapulaisen tehtäviä, kokemuksestasi riippuen. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokin koulutusta, hygieniapassi ja kokemus keittiötyöstä riittävät. Tärkeintä on, että omaat iloisen asiakaspalveluasenteen, ja olet kova tekemään töitä! Olethan myös luotettava ja joustava työntekijä. 

Kyseessä on keikkatyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäinen työvuoro on tarjolla jo la 27.2., joten nyt kannattaa olla nopea! Työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin (aamut, illat ja viikonloput). Asiakkaallamme on keikkatöitä tarjolla tilanteen mukaan myös jatkossa, etenkin kesällä ja loma-aikoina. Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola -ja vapaa-ajan palveluiden TES:n mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi  pikimmiten ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön! Mainitsethan hakemuksessasi myös, koska olet valmis aloittamaan työt. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=758

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljanen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.