(Poistunut julkaisusta)

Kokki/keittäjä kesätöihin alkaen heti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Toimenkuva
Etsimme Raaseporissa sijaitsevalle asiakkaallemme kokkia/keittäjää suurtaloustehtäviin.

Tehtävä on tarvittaessa työhön kutsuttava, käytännössä tällä hetkellä noin 5 pv/viikko. Keväämmällä on hiljaisempaa ja tehdään tarpeen mukaan,
mutta kesällä taas työtä riittää päivittäin. Kokonaistyöaika noin 15-37,5 tuntia/viikko. Työ on kaksivuorotyötä, aamu alkaa klo 06:30 tai 07:00 ja iltavuoro päättyy noin 21:30. Siihen sisältyy linjaston aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan tekeminen. Tehtävä alkaa määräaikaisena mutta tässä on mahdollisuus vakinaistumiseen, jos sellainen kiinnostaa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta suurtalouskeittiöstä ja sen mukaisesta aterioiden suunnittelusta. Lisäksi olet erinomainen loihtimaan hyviä makuja, olet luotettava ja tulet toimeen muiden kanssa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon.
Muut tiedot
Tekijä tarvitaan välittömästi. Myös lyhytaikaiseen asumiseen löytyy asunto.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja urheilullisen työympäristön, mahdollisuuden näyttää kykysi ja kasvattaa ammattitaitoasi sekä tilaisuuden liittyä
mukavien ammattilaisten tiimiin. Ja tähän lisätään asumismahdollisuus, jos sellainen on.

Ole hyvä ja soita heti Tammisaaren toimistoomme. Lisäksi pyydämme
sinua täyttämään hakuprofiilin, sillä se on edellytys työsuhteen alkamiselle. Haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden ilmaannuttua.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.02.2019 mennessä.