(Poistunut julkaisusta)

Kokki/kassatyöntekijä Jumbon Spaghetteriaan
HOK-Elanto / Spaghetteria

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Spaghetti pollo con burro di pomodoro! Spaghetti chili di mare! Spaghetti al salame! Kukapa ei rakastaisi spaghettia? Tarjoamme nyt asiakaspalvelusta nauttivalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään tämän ruoka-aineista pitkulaisimman pariin.

Oletko juuri sinä hakemamme henkilö Jumbon ravintolamaailman Spaghetteriaan?

Työn ydintä on asiakaspalvelu kassalla sekä keittiötyöskentely. Vuorot Spaghetteriassa pitävät sisällään asiakaspalvelua, kassankäyttöä, salin siistimistä, tiskausta, ruoanvalmistusta ja – tietenkin – spaghettia.

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta joko kassatyöskentelystä tai/ja keittiötyöskentelystä. Tämä on mahtava kesätyö mahdollisuus esimerkiksi ravintola-alan opiskelijalle. Tärkeimpänä kriteerinämme työssä on loistava, positiivinen ja joustava työskentelyasenne: sinulla pystyy myös kiireisinä hetkinä pitämään homman ripeästi kasassa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito, salmonellatodistus ja hygieniapassi ovat edellytyksenä tässä työssä.

Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat ainakin syyskuun puoleen väliin saakka. Tuntimäärä tehtävässä on keskimäärin 90h/3 viikkoa, ja vuorot voivat sijoittua kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.

Oletko valmis tarttumaan tehtävään? Lähetä hakemuksesi meille pian!