(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Kassa Teboil Aviaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Teboil Avian keittiö loihtii herkulliset annokset aamupalasta à la carte -vaihtoehtoihin, ja mahantäytettä on tarjolla koko perheen makuun. Olisitko sinä sopiva lisä tämän Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitsevan huoltoaseman tiimiin? Haemme KOKKIA/KASSAOSAAJAA monipuoliseen pestiin Teboil Avian ravintolaan.

Tässä työssä pääset käärimään hihasi monipuolisten tehtävien parissa. Kokin työn lisäksi pääset nimittäin työskentelemään myös asiakaspalvelijana kassalla! Arvostamme aikaisempaa kokemusta paitsi kokin tehtävästä myös asiakaspalvelusta, esimerkiksi pikaruokaravintolasta tai kahvilasta. Ehdottomasti tärkein edellytys työssä menestymiseen on kuitenkin loistava asenne ja halu tarttua erilaisiin tehtäviin. Lisäksi työt ravintolassa edellyttävät sinulta salmonellatodistusta ja hygieniapassia, jotka ehdit hyvin hankkia vielä ennen töiden alkua.

Pääset aloittamaan tehtävässä heti ja työt jatkuvat elokuun loppuun asti. Myös jatko kesän jälkeen voi olla mahdollinen. Teboil Avia on avoinna laajoin aukioloajoin: arkisin klo 5-22, lauantaisin klo 8-16 ja sunnuntaisin klo 10-16, joten huomioithan, että oma auto on tarpeen töihin kulkemista varten.

Eduksi luettavat asiat: Kassaosaaminen