(Poistunut julkaisusta)

Kokki/Jakelupisteen hoitaja
Leijona Catering Oy / Ravintola, RISE Vantaan vankila

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko keittiön ammattilainen? Viihdytkö keittiön puolella omatoimisissa työtehtävissä? Haemme kokkia työskentelemään Leijona Cateringille Vantaan vankilassa ja Keravan avovankilassa. Lähetä hakemus kokin tehtävään jo tänään!

Kokin tehtäviin kuuluu ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät lounaan valmistuksesta puhtaanapitoon. Keravan avovankilassa tehtäviisi kuulu keittiön jakelupisteen hoitaminen itsenäisesti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää itseäsi.

Sinulla on alan tutkinto ja kokemusta kokin tehtävistä. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meillä pääset työskentelemään erilaisessa ja merkityksellisessä työympäristössä. Sinulla on joustavuutta ja valmiutta työskennellä vuorotyössä. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja työajat sijoittuvat klo 05:45-17:30 välille.

Tätä tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin. Hakijasta tehdään poliisin turvallisuusselvitys. Työt alkavat heti ja tarjolla on pitkäaikainen tehtävä.

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun?

Jos olet etsimämme kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistuksesi sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.