(Poistunut julkaisusta)

Kokki/dieettikokki
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja hersyvän iloinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Haemme innostavaan joukkoomme KOKKIA/DIEETTIKOKKIA Hämeenlinnaan Kaurialan keskuskeittiöön.
Etsimämme henkilö on tunnollinen kokki, joka viihtyy monipuolisissa ruuanvalmistustehtävissä. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, suomen kielellä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta sekä monipuolisesti muita keskuskeittiön tehtäviä.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin/dieettikokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta isosta keittiöstä sekä dieettikokkikokemus-/koulutus on plussaa. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely tapahtuu pääasiallisesti arkisin. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työ on 2 vuoden määräaikainen sijaisuus ja kokoaikainen. Työ alkaa pikimmiten/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Sanna Savolainen numerosta 040 868 6009, soittoaika ti-to klo 8-15.

Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.