(Poistunut julkaisusta)

Kokki/aamiaisvastaava/ Arctic light Hotel Oy
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Arctic Light Hotel on palkittu perheomisteinen boutique-hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Vieraaksemme on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä.

Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola.

Sara La Fountain on loihtinut terveellisen ja energisen aamiaisen yksinoikeudella Arctic Light Hotellin vieraille. Värikäs aamiaisemme on täydellinen aloitus aktiiviselle päivälle!

Etsimme nyt luovaa kokkia vastaamaan huikean laadukkaan aamiaisen toiminnasta ja kehittämisestä.

Tehtävään kuuluu aamiaisesta vastaaminen. Tuotteiden kehittäminen. Valikoimassa on mm. erilaisia smoothieita ja raakakakkuja. 

Vaatimuksena on alan koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus keittiön töistä. Ei ole väliä vaikka et olisi aiemmin tehnyt aamupalavuoroa koska työhön perehdytetään hyvin. Kuitenkin halu tehdä laadukasta aamupalaa pitää löytyä sydämmestä. Työ vaatii valitulta henkilöltä luovuutta ja jo hieman kehittyneitä teknisiä taitoja. Tarkkuus on erittäin tärkeässä roolissa myös. Lisäksi asiakaspalvelu tulee löytyä luonnostaan. Suomen ja Englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja harvoin tarjolla olevan työpaikan. Työssäsi pääset valmistamaan useana vuonna palkitun hotellin aamupalaa ja kehittämään sen sisältöä. Pääset valmistamaan laajasti eri tuotteita mm.erilaisia smoothieita ja raakakakkuja. Loistavat työkaverit ja turvallisen ja aina auttavan työpaikan jossa omistajat ja esimiehet ovat aidosti kiinnostuneita henkilökunnan viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista. Käy kurkkaamassa kuvia aamiaisesta yrityksen nettisivuilta niin saat hieman kuvaa mitä haemme henkilöltä. Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulun kautta ja saa kaiken tuen ja avun koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työstäsi. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa mikäli et ole paikkakuntalainen. Palkkaus on sopimuksen mukaan eli yli tessin palkan. Töitä on 5 päivää viikossa. Työt alkavat tammikuun lopulla/helmikuun alussa. Oikealla henkilöllä on mahdollisuus vakinaistua myöhemmin ja siirtyä talon kirjoille.

Lisätietoja ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Laitathan hakemuksen hakuilmoituksen kautta.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.