(Poistunut julkaisusta)

Kokkia Naughty BRGRiin Helsinkiin
Naughty Brgr

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

NAUGHTY BRGR -burgeribaari sai alkunsa Suomen ensimmäisen Top Chef voittajan, Akseli Herlevin, yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Intohimo matkustamista ja ruokaa kohtaan näkyy vahvasti Naughty BRGR:n menussa. ”Tavoitteenamme on olla maailman paras burgerielämyksiä tarjoava burgeribaari”

Arvomme ”Rock, Daring, Not average ja By the book” ohjaavat kaikkea toimintaamme ja toimivat kivijalkana kaikelle tekemiselle. Meillä burgereita tekevät ammattikokit ja salin puolella asiakkaat palvellaan yksilöllisesti ja toiveet huomioonottaen. Olemme rohkeasti erilainen ja haluamme tarjota yllättäviäkin makuelämyksiä.

Ensimmäinen Naughty BRGR avasi ovensa Helsingin Lönnrotinkadulle marraskuussa 2015. Tampereen pikkusisko perustettiin syyskuussa 2016, Turku avasi ovensa heinäkuussa 2017 ja burgeriperheemme uusin jäsen Jyväskylä avattiin kesäkuussa 2018. Kesäaikaan tapahtumissa kiertää Naughty Truck, vieden burgereiden ilosanomaa sinne, missä kivijalkaravintolaa ei ole.

Haluatko tarttua haasteeseen ja astua ainakin Suomen parhaan burgeribaariin henksun ovesta sisään? Jos vastasit kyllä niin tervetuloa mahtavaan tiimiin. Emme vaadi sinulta huippuosaamista keittiöalalta vaan asennetta, kykyä ja halua oppia, reippautta ja iloisuutta.

Työtunteja on tarjolla vähintään 90 h/3 vkoa

”Of all the burger joints in all the towns in all the world, she walks into mine.”

Uudet työntekijät otamme avosylin vastaan, koulutamme ja perehdytämme. Pidämme työntekijöistämme aidosti huolta ja arvostamme. Saat vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa toimivassa ja vakavaraisessa organisaatiossa.

Ketterä, notkea ja hierarkialtaan matala organisaatiomme mahdollistaa nopean päätöksenteon, sujuvan viestinnän sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa toimintaympäristöön myös työntekijätasolla. Kuukausittaiset palaverit ja työtyytyväisyyskyselyt ovat väyliä kertoa kehitysideasi ja saada äänesi kuuluviin.

Suomen parhaaksi burgerirbaariksi ei synnytä, vaan upeaa työtä on tekemässä joka päivä maailman paras henkilökunta.
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi löytyy

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi löytyy