kokki
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Brasserie Regatan pieni ja dynaaminen keittiötiimi Hangossa etsii joukkoihinsa osaavaa 

KOKKIA

Brasseriessa tarjoillaan buffetaamiaista ja illallista sekä järjestetään erilaisia tilaisuuksia aina lounaskokouksista isompiin istuviin illallisiin. Maut syntyvät käsityötaidosta ja intohimosta ruokaan, käyttäen paikallisesti tuotettuja raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Menu koostuu ranskalaisvaikuitteisesti annoksista, jotka ovat saaneet osakseen myös pohjoismaista makumaailmaa. 

Kiinnostuitko?

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisista keittiön työtehtävistä. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä.

Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista.

Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi nettisivuillamme tai sähköpostitse mika.hirvinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Tiedustelut arkisin klo 8-18 välillä Mika Hirvinen, 044 493 2109. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa heti ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, joten toimithan siis pikaisesti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549659
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Hanko, Varsinais-Suomi