Kokki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Haemme usealle eri asiakkaallemme KOKKIA.

Olet joko uraa aloitteleva tai jo kokemusta omaava kokki, tärkeintä on että sinulta löytyy intohimo työskentelyyn ja innovatiivista otetta. Etsimme henkilöä, joka on sosiaalinen, pirteä ja rautainen asiakaspalvelija. 

Osassa asiakkuuksista on myös mahdollisuus vakinaistua kokoaikaisesti tai -osa-aikaisesti.

Tiimissätyöskentely on sinulle luontevaa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Osaat tarpeen vaatiessa myös tehdä tukkutilauksia ja ennakoida varastomääriä. 

Työajat vaihtelevat ravintoloiden aukiolojen mukaan. Meidän kautta keikkalaiset voivat tehdä työvuoroja usealla eri asiakkaalla; pystyt siis itse päättämään miten paljon haluat viikkotyötunteja tehdä!

Palkkauksessa noudetetaan MaRaVa työehtosopimusta.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa meita myös somessa! Löydät meidät Facebookista nimellä Eezy Kouvola ja Instagramista @eezy_kouvola.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534114
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola