KOKKI
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Vaiha Oy:lle ammattitaitoista KOKKIA loppuvuoden sesonkiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy positiivinen asenne työhön ja ruoanvalmistus on lähellä sydäntäsi. 

Vaiha Oy on Mikkeliläinen perheomisteinen ravintola-alan yritys.

Heillä on kolme eri toimipistettä; Tammikuussa 2017 avattu Vaiha Asema ja helmikuussa 2020 Ravintola Savo sekä tilausravintola Vaiha Rokkala. Catering on kasvava osa-alue yrityksen liiketoimintaa.

Vaiha Oy on mukana kansainvälisissä ruoka-alan hankkeissa ja projekteissa. Vaiha on toteuttanut mm. vuoden 2020 Grüne Woche -ruokamessujen Suomi -osaston ravintolakonseptin yhdessä ammattiopisto Esedun oppilaiden kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Kokkina työnkuvaasi kuuluu lounasruokien ja tilausruokien valmistus sekä esille laitto ja kokin kaikki muut työtehtävät. A la carte -kokin taidot katsotaan eduksi. Edellytämme hygieniapassia. Työpisteesi voi olla Vaiha Asema tai Vaiha Savo.

Hae töihin viimeistään 17.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja kerro meille työkokemuksestasi ja millainen tekijä olet! Liitä mukaan mahdollinen CV:si.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Aleksi Mutanen

myyntineuvottelija

Eezy Mikkeli

+358 44 491 6855

aleksi.mutanen@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508121
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli