Kokki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Härkäpakari Oy on suosittu taukopaikka hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Härkäpakarilta löydät Hesburgerin lisäksi kahvila-ravintolan palvelut, päivittäistavarat K-marketista, polttoaineet, Laukku-Centerin palvelut sekä Otto-automaatin. Härkäpakari on vilkas taukopaikka, joka palvelee asiakkaitaan aamusta iltamyöhään. Laadukkaat tuotteet ja iloinen palvelu on tehnyt "pakarista" suositun myös paikallisten keskuudessa.

Haemme asiakkaallemme Huittisten Härkäpakariin kokkia. Työtehtäviin kuuluu lounasbuffetin ruokien valmistus, ruuan esivalmistelutyöt ja keittiön muut päivittäiset tehtävät. Mahdollisuus tehdä myös iltavuoroja, jolloin työnkuvaan kuuluu a la carte -annosten valmistaminen. Työ painottuu kuitenkin lounasruuan valmistukseen.

Etsimme positiivisen asenteen omaavaa henkilöä! Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja ruuan valmistuksesta. Voit olla myös vastavalmistunut uraansa kokkina aloittava ahkera ja oppimistaitoinen tekijä, sillä työtä tehdään yhdessä toisen henkilön kanssa ja saat työhösi perehdytyksen.

Työvuoroihin ja tuntimääriin mahdollista vaikuttaa! Määräajan jälkeen mahdollista saada pitkäaikainen työ.

Miten haet paikkaa ja lisätiedot:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Aloitamme haastattelut heti ja mahdollinen valinta voidaan tehdä jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Mikäli haluat tiedustella paikasta lisää, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä antaa Eezy Huittinen Jaana p. 044 056 1333 tai huittinen.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507984
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Huittinen