Kokki
Naughty BRGR 12 Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

HELLOU LAHDEN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT

Hetkinen, onko kulunutta kirjoittaa tähän työpaikkailmoitukseen, että nyt etsitään vähän tuhmia tyyppejä?! Kyseessä on työ Naughty BRGRissa ja onhan se nyt hauskaa olla kivasti tuhma.

Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä.

Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Tähän tehtävään voivat hakea kokeneet paistajat tai nuoremmat nousijat. Tärkeintä on tiimipelaaminen ja intohimo tuotteeseen. Kokin arjen työtä maustavat vaikutusmahdollisuudet Naughty BRGR:n tuotekehitykseen; jokaisen ravintolamme keittiöstä on vuosittain vaihtuva edustus Naughty BRGR:n tuotekehitysryhmässä. Kokkimme vastaavat myös oman ravintolansa päivittäisen henksuruoan suunnittelusta ja valmistuksesta. Tähän annamme vapaat kädet, kunhan tähtäät laadukkaiden makuelämysten tuottamiseen työkavereillesi

Sinulta odotamme:

Intohimoa premium burgereita kohtaan!

Olet joko parhaillaan opiskelemassa kokiksi, tai omaat jo kokin ammattitutkinnon. Meidän premium burgerimme valmistavat aina ammattikokit.

Nopeutta, aikaansaamista ja ammattiylpeyttä

Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia

Hygieniapassia

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa hashtag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan huhtikuussa keskeiselle paikalle Lahteen. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä! Töitä on tarjolla 60/3vko

Rekrytoinnit hoitaa Barona, älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja vastaa rohkeasti videokyssäriin, tutustutaan pian lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478043
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti