Kokki
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko intohimoisesti ruuanlaittoon suhtautuva autoileva kokki, jolla pysyy kauhat käsissä myös paineen alla? Jos vastasit kyllä, niin siinä tapauksessa tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten.

Etsimme KOKKIA Lahden Pancho Villaan, Ranch Clubille Niemen satamaan sekä liikenneasema Route 24:lle Vesivehmaalla. Mikäli pystyt työskentelemään kaikissa kolmessa toimipisteessä, työtunteja riittää ainakin 90h/3 viikkoa, ahkeralle työntekijälle jopa enemmänkin. 

Pancho Villa, Lahti tarjoilee rentoa meininkiä kauppakeskus Sykkeessä. Laajalta ruokalistalta löytyy annoksia moneen makuun, isoon ja pieneen nälkään. Lasten omaa listaa unohtamatta. Lounasaikaan herkulliset annokset tarjoillaan pöytiin lautasannoksina suoraan keittiöstä. 

Niemen venesataman helmi Ranch Club ravitsee niin nälkäiset ja janoiset kulkijat kuin veneetkin. Arkisin klo 10.30-14.00 noutopöydästämme tarjolla runsas lounas keittoineen ja salaattipöytineen. Carte-listaltamme mm. Pancho Villa Express burgerit, burritot, pihvit ja salaatit. Talon omat pizzat, frittikorit, salaatit ja hot wingsit paikalla herkuteltaviksi tai mukaan vietäväksi.

Route 24 on täyden palvelun rento liikenneasema Vesivehmaalla, josta ei tarvitse jatkaa matkaa tyhjin vatsoin. Noutopöydässä on arkisin tarjolla lounasta klo 10.30-14.00 ja carte-listalta löytyvät herkut pizzoista pihveihin ja siivistä salaatteihin Pancho Villa Express burgereita unohtamatta.

Sinun työtehtäviisi kuuluu monipuolinen keittiötyöskentely noutopöydän ja a la carte-annosten valmistuksesta muihin yleisiin keittiötöihin, joten tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työn punaisena lankana on kuitenkin laatu ja loistavan asiakaskokemuksen tarjoaminen asiakkaille. Sinulla tulisi olla jo hieman kokemusta a la carte-annosten valmistamisesta. Tuothan hakemuksessasi esille mitä kaikkea osaatkaan.

Sinulle on tiedossa työpaikka, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa, mutta laadukkaissa työympäristöissä ja tekemään työtä hyvillä työvälineillä. Etsimämme henkilö on valmis sitoutumaan työhön pidemmäksikin aikaa.

Jos koet olevasi etsimämme innostunut ruuanlaittaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Aino, p. 050 339 7633, aino.pitkanen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477807
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala, Lahti