Kokki
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme nyt työstään nauttivaa kokkia (suurtalous) asiakkaallemme Helsingin Paloheinässä sijaitsevaan hoitokotiin vakituiseen työsuhteeseen. Keittiö toimii hoitokodin keskuskeittiönä ja valmistaa herkulliset kotiruuat ja kahvileivät, jotka toimitetaan hoitokodin asiakkaille eri puolille Helsinkiä. Keittiön henkilökunnalla on positiivinen sekä huumorintajuinen asenne työtekoon ja he toivoisivat joukkoonsa ahkeraa ja taitavaa kokkia jakamaan arjen ilot!

Työnkuvaus:

Kokkina tehtäviisi kuuluu mm. ruuan valmistus, lähtevien ruokien pakkaaminen, merkitseminen, sekä keittiön yleiset työtehtävät. Keittiön henkilökunta koostuu pienestä tiimistä, jossa kaikki tekevät kaikkea ja haluavat joustavasti autella toisiansa, kuormien purkamisesta loppusiivoukseen asti. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkisin klo 7-16 välille. Tehtävään valitulta toivotaan mahdollisuutta työskennellä myös satunnaisesti juhlapyhinä ja hoitokodin iltatilaisuuksissa. 

Odotamme sinulta:

Sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutus ja alan työkokemus, hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, ystävällinen palveluasenne sekä itsenäinen ja aktiivinen ote työhön. Työssäsi tulet käyttämään reseptiikkaa (Jamix) ja muita sähköisiä toimintoja, joten toivoisimme perus atk-taitojen olevan hallinnassa. Erityisruokavalioiden ja rakennemuunneltujen ruokien osaamisen katsomme eduksi. Edellytämme luonnollisesti hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta.

Tarjoamme:

Tästä saat itsellesi mahtava ja vastuullisen työn, jossa pääset toteuttamaan itseäsi tukenasi ammattitaitoiset työkaverit! Sinulla on myös koko määräaikaisen työsuhteesi ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi helposti vaikka WhatsAppin kautta numeroon 040 585 5717 tai sähköpostitse aleksandra.jounila@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä on aluksi määräaikanen vuokratoimeksianto (maks. 6kk), jonka jälkeen työntekijä tulee rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseen.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451763
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki