Kokki
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2021

Etsitkö ravintola-alan kesätöitä, missä saat kehittyä keittiössä ja tehdä itsenäistä työtä? Tässä oiva työmahdollisuus sinulle!

Etsimme Kokkia asiakkaallemme Kaskiseen.

Työssäsi vastaat ruuan tekemisestä mm. vanhainkodissa. Työpäiväsi aikana teet aamupalat, välipalat sekä iltapalat talon asukkaille. Töitä tehdään sekä itsenäisesti että työkavereiden kanssa, vaihtuvissa työympäristöissä. Töitä tehdään maanantai - sunnuntai välisinä päivinä, klo 06:00-15:00 välisinä aikoina. Kyseessä on määräaikainen työsopimus, jonka aloitus on 17.5.2021 ja työt jatkuvat 15.8.2021 saakka. Työssä noudatetaan KVTES.

Toivomme sinulta ravintola-alan koulutuksen sekä tuntemuksen. Suomen kielen taito sekä hygieniapassi on välttämätön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Mikäli työ kiinnostaa, mutta Kaskinen on liian kaukana omasta asuinpaikastasi, ei hätää! Tarpeen vaatiessa saat avustusta asunnon löytämiseen työsopimuksen ajaksi.

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451353
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaskinen